Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Sóly Község Önkormányzatának Hivatalos Weboldala | Sóly.hu Facebook oldala / mindennap.soly | Rólunk írták Rólunk írták

Sóly Község

Testvér-települési programok és együttműködések

Buszos kirándulás a balatonfüredi bornapokra

Turisztika

Sokéves hagyomány, hogy a szezon végén meglátogatjuk a Bornapokat, Balatonfüreden.

 

Sokéves hagyomány, hogy a szezon végén meglátogatjuk a Bornapokat, Balatonfüreden.  Ez évben a jövő szombaton, 28.-án mennénk.  Az indulás a Sólyi Főtéren lesz 17 órakor, a busz megáll a Szőlőhegy bejáratánál, Litéren a piacnál és a falu végén, a Betereg Vendéglőnél. A haza utat 23 órára tervezzük.

A busz nagysága a jelentkezéstől függ, de 2000 Ft költség térítést kérünk. Amennyiben a személyenkénti költség ez alatt lesz, / ezt már az indulásnál tudjuk/ a megmaradt pénzből egy közös poharazást szervezünk. A kirándulás mindig nagyon jól sikerült, várhatóan kellemes élményekkel térünk haza. Mindenkit várunk. Szőlőhegyieket, a településen élő fiatalokat, nyugdíjasokat, civileket, azon Litérieket, akik azon a napon nem kirándulnak a baráti Nyugdíjas Egyesülettel.

Nagyon fontos a jelentkezés, amelynek határideje, jövő kedd, 24 óra. Jelentkezni lehet a honlapon, Mazák Györgynél  ( 06 30 9574415), Mezőkeresztesi Julikánál  (06 30 5740531) személyesen ahol az egyesületi regisztrációs lap kitölthető és tagdíj is fizethető.

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!