Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Sóly Község Önkormányzatának Hivatalos Weboldala | Sóly.hu Facebook oldala / mindennap.soly | Rólunk írták Rólunk írták

Sóly Község

Testvér-települési programok és együttműködések

Koronavírus világjárvány okozta gazdasági nehézségeinek enyhítése

Általános tartalom

KULTURÁLIS INTÉZMÉNYEK ÁLTAL KÉPVISELT TERÜLET KORONAVÍRUS VILÁGJÁRVÁNY OKOZTA GAZDASÁGI NEHÉZSÉGEINEK ENYHÍTÉS FELADATAINAK MEGVALÓSÍTÁSACÍMŰ PROJEKT BEMUTATÁSA

 

Projekt címe: „VIII. Sólyi Falunap”

Projekt azonosító száma:K-SZ-0137/001679/2021

Kedvezményezett:Sóly Község Önkormányzata

 

A projekt célja:Immár 7. alkalommal rendezi meg Sóly Község Önkormányzata a falunapot, mert kiemelt jelentőségű a falu életében. Igyekszünk minden korosztály számára programokat biztosítani. Délelőtt főzőverseny és a Sólyi Tíz Próba kerül megrendezésre a sólyi futballpályán, délután pedig a Közösségi színtér előtt felállított színpadon kezdetét veszi a változatos műsoros program. Fellépnek a helyi és kistérségi amatőr csoportok, gyermek előadók, énekes-táncos produkciók váltják egymást a nézők nagy örömére, és egy kis kutyás bemutatóval is kedveskedünk sor hasznos tanáccsal a kutyatartásról, gondozásról.

 

A projekt elszámolható bruttó összköltsége:70.000Ft

Forrása:Magyarország 2020. évi központi költségvetéséről szóló 2019. évi LXXI. törvény 1. melléklete, XX. Emberi Erőforrások Minisztériuma fejezet, 20/12/7/2 – Közművelődési szakmai feladatok 0fejezeti kezelésű előirányzat/1. Közösségi művelődési szakmai feladatok részfeladat.

A projekt támogatásának intenzitása: a projekt elszámolható összköltségének 100%-a

A projekt megvalósításának tervezett kezdete:2021.06.01.

A projekt megvalósításának tervezett befejezése:2021.10.31.

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!