Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Sóly Község Önkormányzatának Hivatalos Weboldala | Sóly.hu Facebook oldala / mindennap.soly | Rólunk írták Rólunk írták

Sóly Község

Testvér-települési programok és együttműködések

VII. Sólyi Jelmezes Szilveszteri futás Frissítve!!

Program

Kezdés: 2021. 12. 31.

Frissítve: 2022 01.03.

Beszámoló, valamint fotók a galériákban: 


18 fok meleg, csodálatos tavaszi időjárás várta a VII. Jelmezes szilveszteri futás résztvevőit Sólyon. A verseny a Sólyi Sportegyesület szervezésében került meghirdetésre.

A világjárvány miatt kétséges volt a résztvevők száma a szabadtéri rendezvényen, de a sok régi résztvevő mellett sok új arc is felfedezhető volt az álarcok mögött. A 2022 méteres távot 117-en teljesítettek futva, gyalogosan, babakocsival vagy bringával. A legfiatalabb induló már betöltötte az egy évet és békésen szundikált a babakocsiban, míg a legidősebb induló id. Vass Tibor volt, aki futva teljesítette a távot.

Nyolc kategóriában verseny is volt rendezve, ahol a pálya különböző szakaszain elhelyezett tájfutó bóják szúróbélyegzőivel kellett igazolni a pontfogást. Beérkezéskor minden induló sorszámot kapott és a részvevők között 11 ajándékkosár került kisorsolásra. Díjazták a legjobb jelmezeket is. Volt itt minden: Cica, pók, mikulás, újévi malac, pilóta és sok-sok más-más igényes jelmez.

A nap zárásaként a Mogyoróshegy Vadásztársaság jóvoltából szarvas pörkölttel vendégelték meg a résztvevőket.

Kaptur József
polgármester

 


Vidám, jelmezes, szilveszteri futásra invitálunk kicsiket és nagyokat az egészséges életmód jegyében!

A Sólyi Sportegyesület (SSE) szervezésében VII. alkalommal kerül megrendezésre a hagyományos jelmezes szilveszteri futás és távgyaloglás. Várunk mindenkit szilveszter napján 9:30-kor egy kis mozgásra Sólyban, a Művelődési ház előtti téren!

2022 méter teljesítése lesz az esemény célja, biciklin, gyalogosan, lóháton, futva vagy babakocsival, amelyet természetesen minden további szilveszteren növelünk 1 méterrel, így készülve az elkövetkezendő Új esztendőre.

Az idei évben négy kategóriában versenyt is hirdetünk ugyanezen az útvonalon, gyermek, serdülő, felnőtt és szenior női és férfi kategóriákban. A kategóriák legjobb három helyezettje oklevél és érem díjazásban részesül.

Ne feledjétek otthon a különböző rénszarvasos vagy télapós sipkákat és a jelmezeket sem! A legjobb gyerek és felnőtt jelmezeket külön jutalmazzuk!

A vidám hangulathoz a vicces futójelmezeken kívül forró tea és némi forralt bor is hozzájárul.

A beérkezettek, eredménytől függetlenül tombolajegyet kapnak és közöttük értékes ajándékokat sorsolunk ki, továbbá idén a Mogyoróshegy Vadásztársaság jóvoltából egy tál finom szarvas pörkölttel is kedveskedünk azoknak, akik teljesítik a távot.

Előnevezés nem szükséges a részvétel ingyenes!

Szeretettel várunk Mindenkit!

 Sólyi Sportegyesület

A 2019-es eseményről!! Kattintson IDE a megtekintéshez!

 

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!