Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Sóly Község Önkormányzatának Hivatalos Weboldala | Sóly.hu Facebook oldala / mindennap.soly | Rólunk írták Rólunk írták

Sóly Község

Testvér-települési programok és együttműködések

FRISSÍTVE! Március 15-i megemlékezés

Program

Kezdés: 2020. 03. 15.

 

Frissítve: 2020.03.15. Képek a galériában

Az emlékezés koszorúját helyezte el Sóly Község Önkormányzat képviselő testülete, nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából.


Változás: 2020.03.10.


    Ma délután, Sóly Község Önkormányzat képviselő testület megtárgyalta a március 15-i nemzeti ünnep kapcsán meghirdetett rendezvényeket és egyhangúlag elfogadta, hogy további döntésig nem szervez semmilyen önkormányzati rendezvényt. 
    Bár a régióban még nincs tudomás koronavírussal fertőzött személyről, de a potenciális vírusfertőzés miatt, lakosaink és a környező települések lakosainak biztonsága érdekében, hozta meg a döntését.
    Tisztelettel köszönjük a szervezők és a Sólyi Dalkör előkészítő és lelkiismeretes munkáját, de a testület minden szempontot figyelembe véve, döntött.
    Ugyanakkor jelzem, hogy március 15-i nemzeti ünnepünk alkalmából, a képviselő-testület a meghirdetett időpontban koszorút helyez el a Sólyi Emlékműnél.
Kérem szíves megértésüket és a döntés elfogadását.

Kaptur József
polgármester
sk

 

Kedves Sólyi Lakosok!

Sóly Község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves Családját az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc emlékére megrendezett ünnepi műsorra, koszorúzásra.

Helyszín: Sóly Művelődési ház Időpont: 2020.03.15. 10:00 óra 

A megemlékezést követően szeretettel várjuk Önöket a már hagyománnyá vált Szőlőhegyi túrára, melyhez idén is csatlakoznak Litér és Királyszentistván Községek a Litéri Nemzetőr Kapitányság emlékére szervezett Nemzetőr Emléktúrára résztvevői.

A Sólyi Művelődési házban gyülekezőket lilahagymás zsíroskenyérrel, forró teával, forralt borral várjuk sok szeretettel.
A Szőlőhegyen nyitott pincékkel és megvendégeléssel várják a túrán résztvevőket.

Plakát:

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!