Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Sóly Község Önkormányzatának Hivatalos Weboldala | Sóly.hu Facebook oldala / mindennap.soly | Rólunk írták Rólunk írták

Sóly Község

Testvér-települési programok és együttműködések

Rászorulóknak segített a járőr

Populáris hír

Cím

Ismét meleg van az idős házaspár otthonában

Rászorulóknak segített a járőr, a szolgálatirányító parancsnok és a körzeti megbízott Veszprémben.

A Veszprémi Rendőrkapitányság járőre 2020. január 7-én délután a megyeszékhely belterületén figyelmes lett egy, az út szélén kerékpárjára támaszkodva lassan gyalogló idős férfira, akinek iránytartása bizonytalan volt. Mivel tartani lehetett attól, hogy az arra közlekedő járművek elüthetik, ezért a rendőr megállt mellette. A férfi elmondta, hogy nem érzi rosszul magát, csak hazafelé tart és nagyon fázik. Időközben a szolgálatirányító parancsnok is a helyszínre érkezett, és rendőrautóval a veszprémi lakost kerékpárjával együtt otthonába szállította. Az idős személy lakhelyén a rendőrök azt tapasztalták, hogy feleségével együtt egy fűtetlen lakásban élnek. Ennek megoldásába a rendőrkapitányság egyik körzeti megbízottja is bekapcsolódott, és saját – már korábban felhasogatott – tűzifájából több napra elegendő mennyiséget osztott meg a rászorulókkal.

 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a lakosságot, hogy amennyiben lakókörnyezetükben valaki segítségre szorul - különös tekintettel a hideg időjárás miatt -, jelezzék az illetékes hatóság felé! Amennyiben rendőri segítségre van szükség, hívják a 112-es központi segélyhívó számot! Az odafigyelés életet menthet!

 

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!