Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Sóly Község Önkormányzatának Hivatalos Weboldala | Sóly.hu Facebook oldala / mindennap.soly | Rólunk írták Rólunk írták

Sóly Község

Testvér-települési programok és együttműködések

„Karantén” kézműves foglalkozásokat hirdetünk meg

Kulturális hír

E-mail

Telefon

Kedves Nyugdíjas Társaim és Sólyi Lakosok!

A munkatervünkben az adventi időszak alatt több kézműves foglalkozást is terveztünk. A covid19 járvány miatt ezeket a foglalkozásokat közösen nem lehet megtartani.

„Karantén” kézműves foglalkozásokat hirdetünk meg.

Alkossatok Homofiszban

 

Azok akik részt vennének benne jelentkezzenek. Egy-egy alkotás elkészítéséhezrendelkezésünkre álló alapanyagokat biztosítanánk. Az elkészített kézműves termékeket fényképezzétek le és facebook „Sólyi nyugdíjas klub” oldalára feltöltsétek fel.

Az alkotás az alkotó tulajdona.

Feltételünk az, hogy az így elkészült alkotásokat 2021. augusztus végikiállításon szeretnénk bemutatni

A kiállítás előtti 7.-ik napig tetszésnyilvánítással mindenki egyszer szavazhat a Sólyi nyugdíjas klub facebook oldalon.

CsakSólyi nyugdíjas klub oldalon lehet érvényesen szavazni a megosztásokon történő szavazás nem érvényes. !!!!! ( ha a saját fiókodban is megosztod, akkor tájékoztasd az ismerőseidet a szavazás módjáról)

A legtöbb tetszésnyilvánítást elért alkotásdíjazásban részesül.

 

A karantén kézműves foglalkozásra bárki jelentkezhet. Amennyiben a rendelkezésre álló anyagok elfogynak, akkor további igényeket nem tudunk kielégíteni. de a saját anyagból készült alkotásokkal is lehet nevezni.

Az ecseteket, csipeszeket kérjük vissza. Az akril festék, dekupázsragasztó maradványokat és az üres tégelyeket is szeretnénk visszakérni, hogy máskor is legyen lehetőségünk homofiszban alkotni.

Mindenkinek jó munkát kívánok Szabó Zsuzsanna

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!