Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Sóly Község Önkormányzatának Hivatalos Weboldala | Sóly.hu Facebook oldala / mindennap.soly | Rólunk írták Rólunk írták

Sóly Község

Testvér-települési programok és együttműködések

Hirdetmény településrendezési eszközök felülvizsgálatáról

Közszolgálati hír

Az észrevételek megküldésének határideje: 2023.12.08.

Ezúton értesítem a Tisztelt lakosságot, Partnereket, hogy Sóly Község Önkormányzata településterveinek felülvizsgálata során elkészíttette a beérkezett államigazgatási és partneri vélemények elfogadásáról szóló képviselő-testületi döntés alapján módosított, ismételt véleményezésre szánt anyagát.

A településtervek a településtervek tartalmáról, elkészítésének és elfogadásának rendjéről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 419/2021. (VII. 15.) Korm. rendelet 62.§ szerinti általános egyeztetési eljárásban készülnek a lakosság és a Partnerek bevonásával.

Kérem a Tisztelt lakosságot és Sóly Község Önkormányzata Képviselőtestületének 7/2023. (III. 31.) számú rendeletében foglalt Partnereket, amennyiben észrevételük van a tervekkel kapcsolatban, jelezzék önkormányzatunk felé.

 

Az elkészült véleményezési anyagot a Polgármesteri Hivatalban nyomtatott formában, valamint a település honlapján az alábbi útvonalon lehet megtekinteni:

soly.hu

(Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a magasabb rendű jogszabályok változása miatt nem az E-Tér felületen kerül egyeztetésre az eljárás.) 

 

Az észrevételeket a Polgármesternek címezve kérjük megküldeni levélben a 8192 Hajmáskér, Kossuth Lajos utca 31. címre, vagy emailen a  [email protected] címre.

Kérjük a levélben, emailben az alábbiakat szerepeltesse:

  • a véleményező nevét,
  • lakhelyét, székhelyét vagy telephelyét,
  • a véleményét,
  • elérhetőségét (telefon vagy email cím).

 

Az észrevételek megküldésének határideje: 2023.12.08.  

A határidő lejárta után beérkezett észrevételeket a felülvizsgálat során nem áll módunkban figyelembe venni.

A településrendezési tervekkel kapcsolatban az Önkormányzat lakossági fórumot hív össze, melynek időpontja és helyszíne:

 

2023. november 14. 17:00 óra

8193 Sóly, Kossuth Lajos utca 55. (Művelődési Ház)

 

Tisztelettel:

                                                                       Sóly Község Önkormányzata

 

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!