Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Sóly Község Önkormányzatának Hivatalos Weboldala | Sóly.hu Facebook oldala / mindennap.soly | Rólunk írták Rólunk írták

Sóly Község

Testvér-települési programok és együttműködések

Tanévkezdési támogatás

Közszolgálati hír

A kérelmek benyújtásának határideje: 2023.09.21. (csütörtök) 16:00 óra.

FELHÍVÁS

Tisztelt Szülők!

 

Sóly Község Önkormányzata a 2023/2024-es tanévben is lehetőséget biztosít a szociális ellátások helyi szabályairól szóló 10/2021. (V.28.) számú önkormányzati rendeletben foglaltaknak megfelelően tanévkezdési támogatás igénylésére az alábbiak szerint:

11. § (1)8 Az önkormányzat tanévkezdési támogatást nyújt azoknak a településen életvitelszerűen élő, a tárgyév január 1. napján lakóhellyel rendelkező óvodába beíratott, általános iskolás és középiskolás, valamint felsőoktatási intézmény nappali tagozatán tanulmányokat folytató hallgatóknak, akiknek a háztartásában az egy főre eső jövedelem a szociális vetítési alap mindenkori legkisebb összegének 1000 %-át (285.000,- Ft) nem haladja meg.

(2) A támogatás összegének kifizetése előtt az óvodába történő beíratás tényét igazolni kell. Az általános és középiskolás tanulóknak iskolalátogatási igazolást, a felsőoktatásban nappali tagozaton tanulóknak hallgatói jogviszony-igazolást kell becsatolniuk.

(3) A tanévkezdési támogatásban ugyanazon gyermek vonatkozásában csak egy szülő részesülhet a támogatásban nyilatkozatuk alapján.

(4) A tanévkezdési támogatás összege 10.000,- Ft/ gyermek.

 

A támogatás igényléséhez szükséges kérelem elérhető és leadható:

Sóly, Művelődési Házban Fülöp-Erdős Alexandra művelődési ház-vezetőnél, valamint a Hajmáskéri Közös Önkormányzati Hivatalnál (8192 Hajmáskér, Kossuth Lajos utca 31.), valamint a honlapon https://soly.hu/index.php?p=nyomtatvanyok. ill ennek a hirdetménynek a galériájában.

 

A kérelmek benyújtásának határideje: 2023.09.21. (csütörtök) 16:00 óra.

 

 

                                                                                                                      Kaptur József s.k.

                                                                                                                         polgármester

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!