Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Sóly Község Önkormányzatának Hivatalos Weboldala | Sóly.hu Facebook oldala / mindennap.soly | Rólunk írták Rólunk írták

Sóly Község

Testvér-települési programok és együttműködések

Tájékoztatás új házszámokkal kapcsolatban

Közszolgálati hír

Tájékoztatom önöket, hogy a Sóly, Kossuth Lajos utca páraltan oldalának újraszámozása megtörtént.

Tisztelt Sólyi Lakosok! 


Tájékoztatom önöket, hogy a Sóly, Kossuth Lajos utca páraltan oldalának újraszámozása megtörtént. Ez egy évek óta húzódó probléma, minden lakossági fórumon előjön, igy hivatalból felülvizsgáltuk a címeket. Az új címet megállapító határozatok a héten mennek ki, ha a határozatok véglegessé válnak a lakcímnyilvántartó rendszerben rögzítjük és mindenki meg fogja kapni az új lakcímkártyát a Hajmáskéri Közös Önkormányzati Hivataltól. Ennek az lesz a menete, hogy ahogy megérkeznek az új kártyák Sólyban egy kijelölt időpontban (erről mindenki kap tájékoztatást) leadja a régi és átveszi az új lakcímkártyáját. A lakcímnyilvántartó rendszerben való rögzítést követően a Földhivatal hivatalból átjavítja majd a tulajdoni lapokon az új címet, ezzel Önöknek nincs feladata. Arra szeretnénk kérni Önöket, hogy a régi házszámok levételével egyidőben az új házszámot a határozat átvétele után legyenek kedvesek kitenni (ideiglenesen egy papír is elég), csak, hogy az ingatlan azonosítható legyen. A közművekkel kapcsolatos átíratás a lakosság feladata tekintettel arra, hogy ügyfélazonosító kell az átíráshoz, mely nem áll rendelkezésünkre. 
Köszönjük az együttmüködésüket és az eljárás okozta kellemetlenségekért elnézést kérünk, de a jogszabályi előírásoknak meg kell felelni. 
Természetesen, akiknek a lakcímkártyán már a helyes új cím szerepel annak nincs teendője. 


Hajmáskér, 2023.08.21. 


Tisztelettel: 

dr. Flőrich-Tóth  Ágnes
jegyző

 

Hajmáskéri Közös Önkormányzati Hivatal, 8192 Hajmáskér, Kossuth Lajos utca 31. Telefon: 88/587-470 Web: www.hajmasker.hu E-mail: [email protected] 

 

-borítóképünk illusztráció-

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!