Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Sóly Község Önkormányzatának Hivatalos Weboldala | Sóly.hu Facebook oldala / mindennap.soly | Rólunk írták Rólunk írták

Sóly Község

Testvér-települési programok és együttműködések

A Télapó Sólyban

Közszolgálati hír

Jelentkezési határidő: 2022.11.18. (péntek) 

Kedves Sólyi Szülők!

Az idei évben is házhoz megy a Télapó. A Télapóval konzultálva arra kérjük a szülőket a gyermekekkel együtt, hogy a kapubejáróra jelölésképpen közösen rakjanak ki egy vagy több személyes holmit (gyerekcipő, piros szalag... bármi.) ,ahová a messziről jött Télapó a gyermekeknek a jól megérdemelt csomagokat december 5-én (hétfőn) elhelyezi. 


Sóly Község Önkormányzata a 2022. évi önkormányzati költségvetési tartalék terhére mikuláscsomagot, továbbá Advent IV vasárnapján karácsonyi csomagot biztosít az állandó lakcímmel rendelkező, Sólyban élő, 0-14.életévüket betöltött gyermekek részére. Ezúton kérjük a tisztelt szülőket, hogy amennyiben szeretnének a gyermeküknek csomagot, úgy legyenek szívesek 500 Ft-tal hozzájárulni a mikuláscsomag elkészítéséhez. A mikuláscsomag teljes értéke 1800 Ft, a fennmaradó részt az önkormányzat biztosítja. Továbbá idén is lehetőség van arra, hogy a vendég gyermekek is kapjanak mikuláscsomagot, melynek összege 1800 Ft/fő  Vendég gyermekek esetében kérjük Sólyi címet adjanak meg a szülők, ahová elhelyezhető a mikuláscsomag. 

Jelentkezési határidő: 2022.11.18. (péntek) 
Jelentkezni a Művelődési ház vezetőnél az alábbi telefonszámon 30/460-50-95 vagy a [email protected] email címen lehetséges. A mikuláscsomagokra a hozzájárulást lezárt borítékban névvel és lakcímmel ellátva szíveskedjenek a Művelődési ház vezetőjének átadni.

Fülöp-Erdős Alexandra
művelődési ház vezető 

Kaptur József
polgármester

Borítóképünk illusztráció

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!