Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Sóly Község Önkormányzatának Hivatalos Weboldala | Sóly.hu Facebook oldala / mindennap.soly | Rólunk írták Rólunk írták

Sóly Község

Testvér-települési programok és együttműködések

Privát szálláslehetőségek felmérése menekültek részére

Közszolgálati hír

A "VESZOL" Veszprémi Közösségi Lakásügynökség Nonprofit Kft. Veszprém MJV Önkormányzata megbízásából olyan jelentkezők megkeresését várja, akik jótékony céllal ajánlanának fel az Ukrajnából menekülők számára középtávú –

maximum 6 hónap időtávra elérhető – szállást, Veszprémben és Veszprém környéki településeken.

 

Hogyan zajlik a szállásfelajánlás?

  1. Vegye fel velünk a kapcsolatot a lent leírtaknak megfelelően!
  2. Az adatlap  kitöltése után a lakása vagy a felajánlott szálláslehetőség bekerül az adatbázisunkba.
  3. A jótékonysági szállás lehetőségét a Veszprémbe készülő és/vagy már Veszprémben tartózkodó menekültek felé kommunikáljuk.
  4. Ha az ingyenesen felajánlott időszak végeztével az illető család albérlőként is maradhat a szálláshelyen, akkor az erről való megállapodásban is tudunk segíteni. Amennyiben erre nem kerül sor, segíthetjük a család más jótékonysági szállásra vagy az ellátórendszerbe való továbblépését is.
  5. Ha a szállásfelajánlással (lakásbérléssel, szívességi lakáshasználattal) kapcsolatos kérdésben szeretne tájékozódni, forduljon bizalommal a ”VESZOL” Veszprémi Közösségi Lakásügynökség Nonprofit Kft-hez az [email protected] e-mail címen vagy személyesen egy emailen előre egyeztetett időpontban a 8200 Veszprém, Komakút tér 2. szám alatti irodánkban.

 

Hogyan tud segíteni?

 

Ha Ön is legalább 1 hónapra fel tudna ajánlani valamilyen veszprémi szállást (pl. üresen álló lakást), amelyet ingyenesen vagy alacsony bérleti díjért cserébe használhat egy menekülő család, kérjük, töltse ki adatlapot

 

Amennyiben nincs lehetősége szállást felajánlani, kérjük, jelezze ezt a lehetőséget ismerőseinek!

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!