Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Sóly Község Önkormányzatának Hivatalos Weboldala | Sóly.hu Facebook oldala / mindennap.soly | Rólunk írták Rólunk írták

Sóly Község

Testvér-települési programok és együttműködések

Zajvédelem helyi szabályozásáról

Közszolgálati hír

Sóly Község Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2021. (VM.27) önkormányzati rendelete

Érdemi rész:

A rendelet hatálya Sóly Község belterületén a magánszemélyek háztartási igényeit kielégítő tevékenységre, valamint jog személyekre terjed ki.

 Zajhatással járó tevékenységekkel kapcsolatos általános szabályok

  1. Az ingatlanon zajhatással járó kertmüvelési, kertépítési, valamint kertfenntartási tevékenység, különösen fűnyírás, fűkasza, kapálógép, motorfűrész használata, kerti traktor üzemeltetése, reggel 8:00 óra előtt és este 21:00 óra után, vasárnap és ünnepnapokon reggel 8:00 óra előtt és 12:00 óra után nem végezhető.
  2. Az ingatlanon zajjal járó karbantartási, javítási, szerelési, építési munka, hobbi tevékenység (pl.: anyagvágás, köszörülés, csiszolás, fúrás, vésés, kalapálás, fürészgép, betonkeverő használata stb.) reggel 8:00 óra előtt és este 21:00 óra után, vasárnap és ünnepnapokon reggel 8:00 óra előtt és 12:00 óra után nem végezhető.
  3. A (2) bekezdés szerinti korlátozás alól kivételt képez az azonnali beavatkozást igénylő hibaelhárítás vagy veszélyelhárítás céljából történő munkavégzés.

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!