Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Sóly Község Önkormányzatának Hivatalos Weboldala | Sóly.hu Facebook oldala / mindennap.soly | Rólunk írták Rólunk írták

Sóly Község

Testvér-települési programok és együttműködések

QUADRIGA 2000 Kft.

Ipari vállalkozás

Bemutatkozás

Vállalkozásunk a QUADRIGA 2000 Kft 1996 óta foglakozik hidraulika tömlők és csatlakozók, méréstechnikai eszközök, tömlővédő spirálok kis- és nagykereskedelmével, egyedi tömlőkészítéssel. Minden bizonnyal Önnek is - akárcsak nekünk - fontos a minőség, a megbízhatóság, az hogy munkáját a megfelelő szakmai tudással, pontosan, időre végezhesse el.

Cégünk ISO 9001-2000 minősítéssel, a világszerte ismert Manuli, O+P, Oleotech, Havel. cégek árukínálatával rendelkezik. Több éves tapasztalatunkat, mérnöki tudásunkat - igény szerint - számítógépes tömlőméretezéssel egészítjük ki. Forgalmazunk tömlőmegmunkáló - prés-, vágó-, hántoló-, szerelő - gépeket.

Telephelyünk Sólyban, közvetlenül 8-as számú főút mellett van, a 72-es számú főút szomszédságában, így könnyen és gyorsan megközelíthető.
Az azonnali kiszolgálással, folyamatos ügyeletünkkel az Ön cége megbízhatóságát segítjük, munkagépei működési feltételeinek javításával.

A mi sikerünk az Ön sikerének szolgálatában!

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!