Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Sóly Község Önkormányzatának Hivatalos Weboldala | Sóly.hu Facebook oldala / mindennap.soly | Rólunk írták Rólunk írták

Sóly Község

Testvér-települési programok és együttműködések

Föld órája 2021

Populáris hír

Kapcsoljunk le minden elektromosat 20:30 és 21:30 között! Föld órája 2021 március 27.

Föld órája 2021-ben március 27. szombat

 20:30 és 21:30 között.

 Idén is új irányt vesz a Föld Órája: mindenkit arra buzdít, hogy példát mutasson tetteivel, és ne csak ebben az egy órában, hanem mindennap a természet megóvásáért, a fenntartható életmódért. Egyetlen óra a figyelemfelhívásra.  A Föld óráján minden év márciusának utolsó szombatján este világszerte lekapcsolják egy órára a nélkülözhető világítást, és áramtalanítják az elektromos készülékeket. A Földnek szentelt 60 perc célja nemcsak az, hogy otthonainkban és városainkban szimbolikusan kialudjanak a fények, hanem hogy az emberiség tudatára ébredjen, hogy a fenntartható jövő megteremtése és bolygónk állapotának megóvása mindannyiunk felelőssége. A kezdeményezés 2007-ben indult Ausztráliából, és 2008-ban vált nemzetközivé. 2009 volt a Föld órája igazi világméretű debütálása. Közvélemény-kutatások szerint Magyarország lakosságának 67%-a hallott az akcióról, és 15%-a, vagyis mintegy másfél millió ember részt is vett benne. A világszerte csatlakozó 4000 településből 67 magyar volt, így az ország a nemzetközi élmezőnyben végzett a csatlakozó városok számát tekintve.

DÖNTSÜNK REKORDOT! TARTS VELÜNK!!!

 CSATLAKOZZON AKI CSAK TEHETI!!

Emlékeztessünk ezzel a cselekedettel mindenkit a mérhetetlen pazarlásra, a természeti értékek gyorsuló ütemű pusztulására és a környezettudatos életmód fontosságára!

Aki a kezdeményezéssel tart, ennek jelzéseként facebook profilképét ideiglenesre cserélheti.

 

ollózva: internet

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!