Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Sóly Község Önkormányzatának Hivatalos Weboldala | Sóly.hu Facebook oldala / mindennap.soly | Rólunk írták Rólunk írták

Sóly Község

Testvér-települési programok és együttműködések

Rendhagyó lesz a Mikulásváró ünnepély Sólyban

Populáris hír

Cím

A Télapóval konzultálva...

Kedves Sólyi Szülők!

A járványügyi helyzetre való tekintettel az idei évben rendhagyó módon lesz megtartva a Mikulásváró ünnepély!

 

A Télapóval konzultálva arra kérjük a szülőket a gyermekekkel együtt, hogy a kapubejáróra jelölésképpen közösen rakjanak ki egy vagy több személyes holmit (gyerekcipő, piros szalag…bármi.) ,ahová a messziről jött Télapó a gyermekeknek a jól megérdemelt csomagokat december 5-én elhelyezi. 

 

Az önkormányzat az ide vonatkozó rendeletében leírtak szerint mikuláscsomagot biztosít az állandó lakcímmel rendelkező, Sólyban élő, 0-14.életévet betöltött korú gyermekek részére.

Ezúton kérjük a tisztelt szülőket, hogy amennyiben szeretnének a gyermeküknek csomagot, úgy legyenek szívesek 300.- Ft-tal hozzájárulni a mikuláscsomag elkészítéséhez.A mikuláscsomag teljes értéke 1800.- Ft, a fennmaradó részt az önkormányzat biztosítja.

Továbbá idén is lehetőség van arra, hogy a vendég gyermekek is kapjanak mikuláscsomagot, így az ehhez való hozzájárulás összege 1800.- Ft/fő.Vendég gyermekek esetébenkérjük Sólyi címet adjanak meg a szülők, ahová elhelyezhető a mikuláscsomag.

 

Jelentkezési határidő: 2019.11.25. (SZERDA),jelentkezni aMűvelődési ház vezetőnél telefonon lehetséges, az alábbi telefonszámon: 30/460-50-95.

A mikuláscsomagokra a hozzájárulást lezárt borítékban névvel és lakcímmel ellátva szíveskedjenek a Művelődési Ház postaládájában elhelyezni.

 

Tájékoztatjuk továbbá a tisztelt Szülőket,
hogy Sóly Község Önkormányzata a karácsonyi támogatásról
szóló rendeletében foglaltak szerinttervezi hogy Advent IV.
vasárnapján karácsonyi csomagot nyújt
az állandó lakcímmel rendelkező, Sólyban élő,
0-14.életévet betöltött korú gyermekek részére.

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!