Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Sóly Község Önkormányzatának Hivatalos Weboldala | Sóly.hu Facebook oldala / mindennap.soly | Rólunk írták Rólunk írták

Sóly Község

Testvér-települési programok és együttműködések

Betegellátás az orvosi ügyeletben

Közszolgálati hír

Koronavírus második hullámának közeledése kapcsán ezúton kívánjuk tájékoztatni

Kedves Lakosok!

A Koronavírus második hullámának közeledése kapcsán ezúton kívánjuk tájékoztatni, hogy az alábbi eljárásrend szerint történik a betegellátás az orvosi ügyeletben, azaz:

- Ügyeletes Kollégáinknak az orvosi ügyelet épületének ajtaját zárva kell tartania.

- Az ambuláns ellátásra jelentkező betegek részére tájékoztatótáblát helyeztünk ki, melyen az ápolói telefonszám került feltüntetésre. Kérjük, ezt a számot szíveskedjenek hívni, és ezen keresztül jelezzék panaszukat kollégáink részére.

- Amennyiben a panaszok alapján rendelői ellátás következik, egy COVID kérdőív kitöltését követően testhőmérséklet mérés történik.

- A felsorolt panaszok alapján az orvos dönt, hogy sürgős ellátási esetről van-e szó. Amennyiben valóban sürgős szükség miatt jelent meg a beteg az ügyeleten, az ellátás megtörténik. Amennyiben nem sürgős szükség miatt jelentkezett a lakos az ügyeleten, tanácsadást követően otthonába visszairányítják.

- Kérjük, hogy a váróhelyiségekben kihelyezett kézfertőtlenítő szert érkezéskor, illetve távozáskor is szíveskedjenek használni.

 - Légúti panaszokkal és/vagy lázas beteg elsősorban telefonon keresztül keresse az ügyeletet a személyes megjelenés helyett.Légúti tünetekben szenvedő beteg ne használja a tömegközlekedést, hanem egyénileg autóval legyen kórházba szállítva kórházi ellátás indokoltsága esetén és viseljenek szájmaszkot, illetve szükség esetén mentővel történjen a szállítás.

Tisztelettel kérjük fentiek maradéktalan betartását!

Köszönettel:
 Országos Orvosi Ügyelet Nonprofit Kft.

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!