Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Sóly Község Önkormányzatának Hivatalos Weboldala | Sóly.hu Facebook oldala / mindennap.soly | Rólunk írták Rólunk írták

Sóly Község

Testvér-települési programok és együttműködések

Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázatok

Populáris hír

Cím

Felsőoktatási hallgatók számára

"A" TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS 
2020. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat felsőoktatási hallgatók számára a 2019/2020. tanév második és a 2020/2021. tanév első félévére vonatkozóan.

A pályázók köre 
 
Az ösztöndíjpályázatra kizárólag azok a települési önkormányzat területén lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók jelentkezhetnek, akik felsőoktatási intézményben (felsőoktatási hallgatói jogviszony keretében) teljes idejű (nappali munkarend) alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, mesterfokozatot és szakképzettséget eredményező mesterképzésben, osztatlan képzésben vagy felsőfokú, illetve felsőoktatási szakképzésben folytatják tanulmányaikat.  

Letöltés lentebb: "Kapcsolódó dokumentumok" 

 

"B" TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS 
 a 2020. évre  a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára 

Pályázók köre 
 
Az ösztöndíjpályázatra azok a települési önkormányzat területén lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű fiatalok jelentkezhetnek, akik: 
 
2019/2020. tanévben utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolások; vagy b) felsőfokú végzettséggelnem rendelkező, felsőoktatási intézménybe még felvételt nem nyert érettségizettek; 
 
és a 2020/2021. tanévtől kezdődően felsőoktatási intézmény keretében teljes idejű (nappali munkarend) alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, osztatlan képzésben vagy felsőoktatásiszakképzésben kívánnak részt venni. 

Letöltés lentebb: "Kapcsolódó dokumentumok" 

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!