Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Sóly Község Önkormányzatának Hivatalos Weboldala | Sóly.hu Facebook oldala / mindennap.soly | Rólunk írták Rólunk írták

Sóly Község

Testvér-települési programok és együttműködések

Fűtés támogatás

Közszolgálati hír

Az Önkormányzat november 1-je és március 15-e közötti időszakra támogatás nyújt a téli hónapokban megnövekedett fűtési kiadások enyhítésére.

Az Önkormányzat november 1-je és március 15-e közötti időszakra támogatás nyújt a téli hónapokban megnövekedett fűtési kiadások enyhítésére.

Az önkormányzati rendelet szerint támogatásban részesülhet:

  •  sólyi lakcímmel rendelkező kérelmező, és a háztartásnak legalább az egyik tagja az alábbi ellátások valamelyikében részesül

a) öregségi nyugdíj
b) rokkantsági ellátás
c) házastársi pótlék
d) rehabilitációs ellátás
e) rokkantsági járadék vagy
f) korhatár előtti ellátásban és
- kérelmező jövedelme az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének négyszeresét (114 000,- Ft) nem haladja meg . A támogatás igénylésére irányuló eljárás kérelemre indul. A határidőben benyújtott kérelmek esetén a jogosultság november 1-je és március 15-e közötti fűtési időszakra kerül megállapításra. A határidőn túl beadott kérelmek esetében a támogatásra való jogosultság a benyújtást követő hónap első napjától állapítható meg. Háztartásonként egy személy részére állapítható meg a támogatás.

A lap alján a galériában találja a szükséges letölthető nyomtatványt.

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!