Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Sóly Község Önkormányzatának Hivatalos Weboldala | Sóly.hu Facebook oldala / mindennap.soly | Rólunk írták Rólunk írták

Sóly Község

Testvér-települési programok és együttműködések

Tanévkezdési támogatás

Közszolgálati hír

Tájékoztatjuk, hogy Sóly Község Önkormányzata tanévkezdési támogatás nyújt, tekintse meg a feltételeket.

Tájékoztatjuk, hogy Sóly Község Önkormányzata tanévkezdési támogatás nyújt azoknak a településen életvitel szerűen élő, a tárgyév január1. napján lakóhellyel rendelkező óvodába beíratott, általános iskolás és középiskolás, valamint felsőoktatási intézmény nappali tagozatán tanulmányokat folytató hallgatóknak, akiknek a családjában az egy főre eső jövedelem az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének kétszeresét (57.000 Ft) nem haladja meg.

A támogatás összegének kifizetése előtt az óvodába történő beíratás tényét igazolni kell. Az általános és középiskolás tanulóknak iskolalátogatási igazolást, a felsőoktatásban nappali tagozaton tanulóknak hallgatói jogviszonyt-igazolást kell becsatolniuk, továbbá nyilatkozatot kell benyújtani arról, hogy a családban az egy főre eső jövedelem az (1) bekezdésben meghatározott összeget nem haladja meg.

A tanévkezdési támogatást kérelem nyomtatványon lehet előterjeszteni- amely a Sólyi Művelődési Házban is beszerezhető. A kérelmeket a Hajmáskéri Közös Önkormányzati Hivatalban (8192 Hajmáskér, Kossuth L. u. 31. lehet benyújtani,  2017.szeptember 22 napjáig.

 

Sóly, 2017. szeptember 05.

Kaptur József
polgármester

 

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!