Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Sóly Község Önkormányzatának Hivatalos Weboldala | Sóly.hu Facebook oldala / mindennap.soly | Rólunk írták Rólunk írták

Sóly Község

Testvér-települési programok és együttműködések

Országos népszavazás

Közszolgálati hír

Cím

Tisztelt Választópolgárok!

A 2016. október 2. napjára kitőzött országos népszavazás eljárási határidıinek és határnapjainak megállapításáról szóló 16/2016. (VII. 5.) IM rendelet 9. §-11. §-ai alapján:

Az átjelentkezésre irányuló kérelemnek legkésőbb 2016. szeptember 30-án 16.00 óráig kell megérkeznie a helyi választási irodához. (Az átjelentkezésre irányuló kérelmet az a lakcíme szerinti szavazóköri névjegyzékben szereplő választópolgár nyújthatja be, aki a szavazás napján Magyarország területén, de a magyarországi lakcíme szerinti szavazókörtől eltérő szavazókör területén tartózkodik.) Ugyanezen határnapig az átjelentkező választópolgár módosíthatja vagy visszavonhatja átjelentkezési kérelmét.

A választópolgár mozgóurna iránti kérelmének legkésőbb 2016. szeptember 30-án 16.00 óráig kell megérkeznie ahhoz a helyi választási irodához, amelynek szavazóköri névjegyzékében szerepel vagy 2016. október 2-án, legkésőbb 15.00 óráig kell megérkeznie a szavazatszámláló bizottsághoz.

Az átjelentkezési kérelem/módosítás/törlés, illetve a mozgóurna iránti kérelem/módosítás/törlés benyújtható személyesen, levélben, vagy a valasztas.hu honlapon online módon.

A kérelem/módosítás/törlés levélben történő benyújtásához a formanyomtatvány letölthető a valasztas.hu honlapon, vagy a Hajmáskéri Helyi Választási Irodánál kérhető
(8192 Hajmáskér, Kossuth L. u. 31.).

Fentiekre tekintettel a Hajmáskéri Helyi Választási Iroda hétfőtől péntekig, 8.00-16.00 óráig tart nyitva.

Tisztelettel:
HELYI VÁLASZTÁSI IRODA
HAJMÁSKÉR
8192 HAJMÁSKÉR, KOSSUTH L. U. 31.
TEL.: 88/587-470

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!