Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Sóly Község Önkormányzatának Hivatalos Weboldala | Sóly.hu Facebook oldala / mindennap.soly | Rólunk írták Rólunk írták

Sóly Község

Testvér-települési programok és együttműködések

FRISSÍTVE! VI. Jelmezes Szilveszteri Futás

Rendezvény

Kezdés: 2019. 12. 31.

FRISSÍTÉS:

  • 2020.01.03. Képek a galériában
  • 2020.01.03. Kaptur József polgármester beszámolója

Beszámoló:

164 induló teljesítette a 2020 méteres távot. Sokan vállalták, hogy beöltöznek valamilyen jelmezbe. Az idei évben versenyt is rendeztünk négy kategóriában, külön a hölgyek és urak részére. Nekik ugyanazt az útvonalat kellett futni, de annyi nehezítéssel, hogy a terepen ki volt helyezve hat ellenőrző pont (tájfutó bóják és szúró bélyegzők) és ezek teljesítését kellett időrendi sorrendben a rajtban kapott kartonra igazolni. Sokakat elkapott a hév és korosztálytól függetlenül úgy elfutottak a narancssárga bója mellett, mintha ott sem lett volna. Ők hiába futották a legjobb időket a kategóriájukban a versenyből kizárásra kerültek, de azért mindegyikük különdíjban részesült. Minden nevező, aki futva, gyalogosan, babakocsival vagy kerékpárral teljesítette a távot, a célban igény szerint forró teát, forralt bort vagy némi pálinkát kapott. Értékeltük a legjobb jelmezeket is kicsiknél és nagyoknál egyaránt. Sokan várták az esemény végét, mert sok értékes tombolatárgyat sorsoltunk ki a távot teljesítők között. A versenyzők is megkapták az okleveleket és a megérdemelt gravírozott érmeiket. Az esemény közös ebéddel zárult, ahol a rendezők szarvas pörkölttel kedveskedtek a résztvevőknek. Köszönjük minden résztvevőnek a tisztességes szereplést. Az idei évben 32 indulóval regisztráltunk többet mint a tavalyi évben. Jövőre megcélozzuk a 200 indulós létszámot. BUÉK Mindenkinek!

Kaptur József
polgármester

Előzmények:

  • 2019.12.15.

Sóly Község Önkormányzata és a Sólyi Sportegyesület (SSE) szervezésében
6. alkalommal kerül megrendezésre a hagyományos jelmezes szilveszteri futás és távgyaloglás.

Várunk mindenkit szilveszter napján 9:30-kor egy kis mozgásra Sólyban, a Művelődési ház előtti téren!

 2020 méter teljesítése lesz az esemény célja, biciklin, gyalogosan, lóháton, futva vagy babakocsival, amelyet természetesen minden további szilveszteren növelünk 1 méterrel, így készülve az elkövetkezendő Új esztendőre.

 Az idei évben négy kategóriában versenyt is hirdetünk ugyanezen az útvonalon, gyermek, serdülő, felnőtt és szenior női és férfi kategóriákban. A kategóriák legjobb három helyezettje oklevél és érem díjazásban részesül.

Ne feledjétek otthon a különböző rénszarvasos vagy télapós sipkákat és a 
jelmezeket sem! A legjobb gyerek és felnőtt jelmezeket külön jutalmazzuk!

A vidám hangulathoz a vicces futójelmezeken kívül forró tea és némi forralt bor is hozzájárul.

A beérkezettek, eredménytől függetlenül tombolajegyet kapnak és közöttük értékes ajándékokat sorsolunk ki, továbbá idén egy tál finom szarvaspörkölttel is kedveskedünk azoknak, akik teljesítik a távot.

Előnevezés nem szükséges a részvétel ingyenes!

                         Sóly Község Önkormányzata, Sólyi Sportegyesület

 

 

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!