Nincs megjeleníthető tartalom

A webhely használatával Ön elfogadja a sütiket, az oldal feltételeit és adatvédelmi szabályzatát!

Sóly Község Önkormányzatának Hivatalos Weboldala | Sóly.hu Facebook oldala / mindennap.soly

Sóly Község

Sóly - Kisbacon települések hagyományaik és kultúráik kölcsönös megismerése

Végső búcsú

Közszolgálati hír

Cím

Katolikus szertartás keretében végső búcsút veszünk a falu kis angyalától. Utolsó útjára kísérhetik el mindazok akik részt vesznek a temetésén.

Mély fájdalommal tudatjuk 2018. május 30.-án 15:00 órakor katolikus szertartás keretében végső búcsút veszünk a falu kis angyalától. Utolsó útjára kísérhetik el mindazok akik részt vesznek a temetésén. Ez az óra a gyász, a búcsúzás, az elengedés órája!

Az elmúlás megannyiszor elviselhetetlennek tűnő kínját a költők is csillapítani próbálják, emberileg elviselhetőbbé tenni verseik által, kisebb-nagyobb nyelvi leleménnyel, mégis a verseik legtöbbször bizonytalanságban hagynak bennünket, csak a fájdalmas realitást közlik, de nem tudnak valóban megnyugtatni, nem tudnak megvigasztalni.

Valljuk be, hogy Isten nélkül, hit nélkül nincs mit kezdeni az elmúlással, földi halandóságunkkal és múlandóságunkkal. Csak a hit bír kiszabadítani minket végességünk korlátjai közül. Csak hittel vagyunk képesek leküzdeni a halál legyőzhetetlennek vélt hatalmát. Értsük meg végre, hogy Isten nélkül nincs értelme az életnek, mert nincs végső célja. Istenbe vetett hit nemcsak földi életünk kísérője kell legyen, hanem túl kell mutasson ezen, és meg kell ajándékozzon az örök élet hitével is.

A kép illusztráció!

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!