Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Sóly Község Önkormányzatának Hivatalos Weboldala | Sóly.hu Facebook oldala / mindennap.soly | Rólunk írták Rólunk írták

Sóly Község

Testvér-települési programok és együttműködések

„Közlekedik a család” Veszprémben

Hatósági hír

Az Országos Rendőr-főkapitányság – Országos Balesetmegelőzési Bizottsága immár hatodik alkalommal szervezi meg a “Közlekedik a család” elnevezésű vetélkedősorozatot.

Az Országos Rendőr-főkapitányság – Országos Balesetmegelőzési Bizottsága immár hatodik alkalommal szervezi meg a “Közlekedik a család” elnevezésű vetélkedősorozatot. A verseny elsődleges célja, hogy minél szélesebb körben hívja fel az állampolgárok figyelmét a körültekintő, megfontolt és példamutató közúti közlekedési magatartás, továbbá a szülői példamutatás fontosságára.

A Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság szervezésében – a Skoda Piedl Kft. támogatásával – 2017. május 27-én és 28-án 10 és 14 óra között a veszprémi Tesco Áruház parkolójában rendezik meg a vetélkedősorozat megyei elődöntőjét.

A selejtezőre nevezhet minden olyan megyei lakóhellyel rendelkező család, ahol az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6 és 17 év közötti gyermeket/gyermekeket nevelnek. A Veszprémben megrendezésre kerülő megyei selejtezőre jelentkezhetnek elektronikus úton a www.kozlekedikacsalad.hu internetes oldalon vagy személyesen a vetélkedők napján, a területi versenyek helyszínein.

A megyei selejtezőre jelentkező családokat különböző közlekedési témájú, hol játékos, hol komoly szellemi és vezetéstechnikai ismeretet igénylő versenyfeladatokkal várják. A család közösen KRESZ elméleti tesztlapot tölt ki, a gyermekek kerékpáros, a szülő pedig autós ügyességi akadálypályán próbálhatja ki ügyességét.

A megyei elődöntőn legeredményesebben szereplő család lehetőséget kap a 2017. június 10-én és 11-én Budapesten megrendezésre kerülő országos versenyen való részvételre. Az országos verseny díjait az Autós Életciklus Érdekképviseleti Nagykoalíció Egyesület (rövid nevén Autós Nagykoalíció) biztosítja,
a fődíj egy Skoda Rapid Spaceback személygépkocsi és több más értékes nyeremény.

Az országos döntőre közvetlenül is lehetőség van jelentkezni interneten. Ehhez 2017. május 2. és 2017. június 7. között a vetélkedő honlapján öt fordulóban játékos feladatok teljesítésével van lehetőség a pontgyűjtésre. Az a család jut az országos döntőbe, aki a verseny ideje alatt a legtöbb pontot gyűjti.

Információkéréssel forduljon hozzánk bizalommal:

 

Veszprémi Rendőrkapitányság

8200 Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky utca 2.

Tel:06-88/428-022

e-mail: [email protected]

 

A kiadásért felel: dr. Ipsits Csaba r. ezredes rendőrkapitány

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!