Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Sóly Község Önkormányzatának Hivatalos Weboldala | Sóly.hu Facebook oldala / mindennap.soly | Rólunk írták Rólunk írták

Sóly Község

Testvér-települési programok és együttműködések

Jegyzői köszöntő

Közszolgálati hír

Cím

Hajmáskéri Közös Önkormányzati Hivatal jegyzőjeként, tisztelettel köszöntöm Sóly Község lakóit!

Tisztelettel köszöntöm Sóly Község lakóit!

 

 

A nevem dr. Flőrich-Tóth Ágnes. Kovács János György Hajmáskéri Közös Önkormányzati Hivatal jegyzőjének 2019. január 15. napjával történő nyugdíjba vonulását követően én látom el a jegyzői feladatokat.

Jelenleg Veszprémben lakom férjemmel, valamint két kisfiaimmal. Az általános iskolát Veszprémben, a gimnáziumot Balatonfüreden és Veszprémben végeztem. Az érettségi letétele után a Budapesti Corvinus Egyetem Államigazgatási Karán szereztem igazgatásszervezői diplomát, majd ezt követően a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán folytattam tanulmányaimat. A jogi egyetem elvégzésével párhuzamosan a Veszprém Megyei Kormányhivatal akkori jogelődjénél kezdtem el dolgozni, ahol egészen 2018. decemberéig több területen (hatósági, humánpolitikai, jogi) is kipróbáltam magam. A kormányhivatalnál eltöltött 10 év alatt közigazgatási és jogi szakvizsgát tettem.

Régi álmom vált valóra azzal, hogy 2019. január 16. napjától Hajmáskéri Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője lehetek.

Jegyzőként kiemelt feladatomnak tekintem a hatósági és az önkormányzati feladatellátás törvényességének a biztosítását, a polgármester és a képviselők tevékenységének a szakmai segítését. A közös önkormányzati hivatal vezetőjeként arra fogok törekedni, hogy a felelősséggel dolgozó munkatársaim révén a közügyek intézése, a közigazgatási feladatok megoldása az Önök megelégedésére, mindkét településen az állampolgárok érdekeinek megfelelően méltányosan és jogszerűen történjen. Nagyon fontosnak tartom, hogy a lakosok elégedettek legyenek a közös hivatal dolgozóinak munkájával és problémáik a lehető leghamarabb, minél rugalmasabban, és ügyfélbarát módon kerüljenek megoldásra.

Hajmáskér, 2019. január 16.

dr. Flőrich-Tóth Ágnes
                            jegyző
 

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!