Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Sóly Község Önkormányzatának Hivatalos Weboldala | Sóly.hu Facebook oldala / mindennap.soly | Rólunk írták Rólunk írták

Sóly Község

Testvér-települési programok és együttműködések

Gyermeknap Sólyon

Populáris hír

Köszönet a rendezőknek, akik a szabadidőijüket feláldozva megszervezték a programot!

Jól sikerült rendezvénynek lehettek tanúi, akik szombaton ellátogattak Sólyba a Gyereknapra. A kicsiket elkísértek szüleik, de többen érkeztek a nagyival vagy a papával. 
A Veszprém Megyei Könyvtár, Gyermekkönyvtár támogatásával kezdődött el a vidám nap, ahol a titkos cél volt az olvasás népszerűsítése játékos formában. A kialakított állomáshelyeken a békakirály című mesét ismerhették meg a kicsik és a rafináltnál rafináltabb kérdésekre kellett megadni a helyes választ. Természetesen a jutalom sem maradt el. 
A gyerekeknek fel sem tűnt a változás, amikor a Sólyi Nyugdíjas Érdekvédelmi Szervezet és a helyi kultúrház szervezésében elkezdődtek a sorversenyek. Volt itt minden, amely játékossá és vidámmá tette ezt a szép délelőttöt. Az adott versenyszámot sikeresen teljesítő gyerkőc egy tallér jutalomban részesült, amit a „Nagyi Cukrászdájában” válthattak be a terülj-terülj asztalkáról.
A gyerekek nem fáradtak, pedig a nagyik elég sok játékot találtak ki a Sólyi gyerekek részére. A kezdetben 21 fős gyereksereg a folyamatosan érkezőknek köszönhetően 28- ra növekedett. A végére minden elfogyott az asztalkáról, pedig roskadásig volt pakolva sütikkel, tortákkal és különböző ízesítésü palacsintákkal.

Köszönet a rendezőknek, akik a szabadidőijüket feláldozva megszervezték a programot, ezen a csodás délelőttön a Sólyi Gyereknap alkalmából.

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!