Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Sóly Község Önkormányzatának Hivatalos Weboldala | Sóly.hu Facebook oldala / mindennap.soly | Rólunk írták Rólunk írták

Sóly Község

Testvér-települési programok és együttműködések

Nőnapi vigasság Sólyon

Populáris hír

Cím

Állandó ovációk, óriási tapsviharok jellemezték a vendégek reakcióit a műsorszámok után.

Közel másfél hónapja kezdték el a fiuk a készülődést az immáron nagy hagyományokkal bíró Sólyi Nőnapra. Ment az ötletelés, hogy milyen műsorszámok kerüljenek be vagy ki a programból. A fontosabb dolgok már pontosításra kerültek és a zenész, valamint a meleg étel is vissza lett igazolva. 
A próbákat akadályozta a létszámhiány, illetve hogy többen éjszakai műszakban is dolgoztak. Végül kialakult a program és a kemény mag, 13 lelkes fellépő által összeállt az 1 óra 23 perces ünnepi műsor. A fiuk a kezdeti létszámot 60 fő hölgyvendégben limitálták le, ami végül 70 főnél állt meg. Biztosan híre ment a lelkes kis csapat készülődésének, ezért lett a túljelentkezés. Elérkezett a főpróba, ahol már a hangulat teljesen nőnapi volt. Nem látszott aggódás vagy izgalom a srácok arcán, mindenki lelkiismeretesen szorongatta és ismételgette a szövegét a kinyomtatott papírlapokról. Másnap szépen érkeztek a vendég hölgyek és szép számmal kísérték Őket a férfitársaik. A teljesen megújult kultúrház nagyterme régen látott ennyi vendéget. 
Pár perccel este 6 után a polgármesteri köszöntőt követően elkezdődött a fiuk műsora! Már a második előadást követően borítékolni lehetett a sikert. Állandó ovációk, óriási tapsviharok jellemezték a vendégek reakcióit a műsorszámok után. Az utolsó előadást követően vastaps kíséretében vonultak le a fiuk a színpadról. Fáradtan, megizzadva de mosolygó arccal fogadták a hölgyek köszöntését. Következett a vacsora, majd a felszabadult szórakozás és tánc, ki meddig bírta. 
A férfiak felrakták a képzeletbeli mércét elég magasra, hiszen májusban következik a férfinap és a hölgyek is elkezdték a készülődést. Nem lesz könnyi a feladatuk, hiszen a visszajelzések csak pozitívak a Sólyi Nőnappal kapcsolatban.
A fotók, megtekinthetők a képgalériában.

Kaptur József
polgármester

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!